Rahaakotona.com

Kuinka tienata rahaa helposti netissä

Pari taktiikkaa mainosklikkailun ja passiivisen tulon maailmassa

Passiivisen tulon saiteista ehdottomasti ykkönen on Neobux, tästä alkaa olla jo sen verran hyvin kokemusta, että voin hyvillä mielin suositella! Testissä pari muutakin, joten niistä lisää myöhemmin, jos hyödyllisiksi havaitsen. Mutta jos haluaa tienata helppoa rahaa kotona ja netissä, niin tästä kannattaa ehdottomasti aloittaa.

Jos aihe on sinulle uusi, niin kannattaa ensin lukaista tämä aikaisempi kirjoitukseni:

Tässä nyt alkuvaiheessa itsehavaittuja vinkkejä miten kannattaa tämän tekemisen eteen toimia, jotta saisi passiivisen tulon virtaamaan.

  1. Tee kolmen kuukauden suunnitelma – tässä hommassa pitää olla ehdottomasti pitkäjänteinen mutta kokemuksesta voin todeta, että alun hitauden ja senttien kertymisen jälkeen homma nopeutuu huomattavasti ja euroja kertyy päivittäin.
  2. Tee aktiivinen suunnitelma miten keräät referaaleja – siis vuokrareferaaleja, joita voit ostaa ja suoria referaalea eli heitä jotka tulevat sinun suosituksestasi mukaan palveluun.
  3. Jos haluat nopeuttaa alkua ja tienaamista, voi myös sijoittaa alkuun referaaleihin – noin 20 dollarilla pääsee hyvin alkuun ja sen lisäksi omilla klikkaustuloilla ja muilla töillä laajentaa verkostoaan.
  4. Seuraa tarkasti ketkä referaaleista ovat hyviä ja ahkeria klikkailijoita ja pidennä heidän vuokra-aikaansa maksimimäärään.

Kannattaa lähteä liikkeelle jo tänään ja klikkailla ahkerasti, jotta pääset helpon rahan makuun ja tienaamaan netissä.

Avainsanat: Helppoa rahaa?, NeoBux, Pay to Click, Tienaa netissä.