Rahaakotona.com

Kuinka tienata rahaa helposti netissä

Näin alkuun Neobuxin kanssa

Neobux on sellainen sivusto, jossa tienataan klikkailemalla mainoksia tai tekemällä minitöitä — tällä saitilla pääsee oikealla asenteella ja sitkeällä tekemisellä noin 50 euron kuukausituloihin. Yleisenä ohjeena kaikkiin ”pay-to-click” -palveluihin on se, että kannattaa olla kärsivällinen ja pikku hiljaa kasvattaa toimintaa ja tekemistä. Passiiviset tulovirrat eivät synny heti mutta verrattain helposti kuitenkin — netissä pystyy tienaamaan rahaa helposti, vaikka töitäkin se tietenkin vaatii.

Seuraavilla askeleilla pääset alkuun Neobuxin kanssa ja pääset klikkailemaan mainoksia ja tienaamaan helppoa rahaa.

  1. Ensimmäinen vaihe on perustaa oma tili Neobuxiin: www.neobux.com. Samassa yhteydessä kannattaa perustaa myös tili Paypaliin, jos sellaista ei ole, sinne maksetaan palkkiot.
  2. Ala klikkailemaan mainoksia päivittäin. Tee tästä rutiini, esim. aamukahvin tai iltauutisten lomassa tämä sujuu leikiten. Ensi alkuun sentit tuntuvat kertyvän hitaasti mutta myöhempien steppien ansiosta homma helpottuu ajanmyötä.
  3. Ensimmäinen tavoitteesi on tienata rahaa sen verran, että saat ostettua itsellesi ensimmäiset referaalit. Ne ovat ikään kuin vuokratyöntekijöitä, jotka työskentelevät sinulle, samoin kuin sinäkin saatat olla jonkun toisen referaali. Voit ostaa referaaleja vain kerran viikossa eli kun sinä ja esimmäiset referaalit tuovat lisää rahaa, niin osta kerralla enemmän. Pidennä myös hyvien referaalien sopimuksen kestoa kun huomaat, että heiltä kertyy hyvin klikkauksia – huonoja työntekjöitä ei tietenkään kannata pitää kuin minimiajan.
  4. Voit tehdä myös minitöitä, joista siis tienaa myös rahaa. Pääpaino kuitenkin kannattaa pitää mainosten klikkaamisessa ja oman referaaliarmeijan kasvattamisessa.
  5. Tee itsellesi välitavoitteita, esim. ensimmäiset 100 referaalia on hyvä virstanpylväs. Muista aina kuitenkin myös itse klikkailla mainoksia, sillä käyttöehtojen mukaisesti päivittäin pitää klikkailla vähintään neljää mainosta, jotta referaalien tulot kertyvät sinulle.
  6. Kun sinulla on kasassa noin 300 referaalia, alkaa homma jo sujua itsestään. Tällöin kannattaa ottaa tavoitteeksi kerätä 90 dollaria, jolla pystyy ostamaan vuodeksi ”golden”-jäsenyyden. Tämän avulla saat enemmän omista ja referaalien klikkauksista ja huomaat kuinka tulosi alkavat kasvamaan kohisten.
  7. Muista klikkailla mainoksia ja seurata referaalien toimintaa päivittäin. Erityisesti kannattaa muistaa uusia hyvien referaalien sopimukset.

Alkuun ei tunnu helpolta kuin heinän teko mutta kun jaksaa muutaman kuukauden työstää, niin tavoitteet alkavat kummasti lähestyä — ja saada vastausta kysymykseen kuinka tienata netissä helppoa rahaa. Tsemppiä ja sitkeyttä tekemiseen!

Avainsanat: Helppo raha, NeoBux, Passiivinen tulo, Pay to Click, Rahaa, Rahaa kotona, Tienaa netissä.